Atavus

Wie zijn wij?
De oprichters zijn Pepijn van Bijsterveldt en Tobias van Hulst allebei onervaren met het leiden van een larp, maar wel allebei met heel veel ideeën. Met de tijd zullen wij zowel verhalen als een officieel regelsysteem aanbieden voor iedereen die zin heeft om een middagje te komen larpen. We staan open voor kritiek en nemen alles mee om van te leren.
Prijs?
We vragen het symbolische bedrag van 1 euro per evenement. We houden niet officieel bij wie wat betaald, maar bij aanvang van het evenement zal onze penningmeester (Monique Bos) langs komen met de hoed.
Als je een keer niet kan betalen, mag je gewoon mee doen. Eventueel overschrijven mag ook stuur een pb naar Monique Bos voor het rekeningnummer, bij het overmaken graag even je eigen naam vermelden en dat het voor Stichting Atavus is. Het vastgestelde bedrag is een minimumbedrag. Alles wat je extra betaalt, schenk je aan de groep. Hiervan worden benodigdheden gekocht zoals schmink en props Wij raden aan om de eerste keer te komen monsteren, dan kan je de keer erna een spelerskarakter maken.
Doel:
Iedereen die wil larpen een kans te geven om het te doen/proberen. Je bent niks verplicht. We leren mensen veilig vechten met correcte larp wapens. We leren je het meeste te halen uit een rollenspel door simpele toneel opdrachten te doen.
Donaties:
We staan open voor donaties van spullen en eventueel ook geld. In de toekomst willen we ook graag demonstraties geven, het geld daarvan zal worden verzameld en willen we gebruiken om materialen te kopen en ons te laten registreren als een officiele vereniging/stichting.
Het regelsysteem is te vinden onder de bestanden, het meest recente is het systeem dat wij gebruiken. Een ander regelsysteem wordt nog gemaakt. Houd het netjes en ken je iemand, laat hem gerust eens komen kijken.

Mvg,
Stichting Atavus

Aankomende evenementen

Informatie

Hieronder vind je meer informatie.